Ovesná kaše s jablky a skořicí!

Snídaně

Ovesná kaše s jablky a skořicí!

Ingredience:

  • 4 lžíce ovesných vloček
  • 4 lžíce mléka
  • 6 lžic jogurtu
  • 1 a půl lžičky semínek chia
  • Půl lžičky mleté skořice
  • 1 lžíce sladidla
  • 4 lžíce neslazeného jablečného pyré

 

Postup:

Ovesné vločky nasypeme do zavařovací sklenice. Spolu s nimi mléko, jogurt, chia semínka a sladidlo, med , či cukr. Ve sklenici necháme ještě trochu místa na ovoce, které přidáme v dalším kroku. Sklenici zašroubujeme a protřepeme. Protřepanou sklenici zas odšroubujeme a přidáme oblíbené ovoce. Sklenici necháme v lednici přes noc, kde do sebe vločky nasáknou mléko a změknou. Takto připravené kaše vydrží v lednici až 3 dny. Záleží na zralosti ovoce. Níže naleznete recepty na konkrétní kombinace.